0321-146 00 info@etuab.se

Referensprojekt

Läs mer om våra senaste projekt

Solceller åt Stubo

Under våren och sommaren 2020 arbetade El-tjänstmed ett större projekt för Stubo i Ulricehamn. I samband med att fastighetsbolaget flyttade sina lokaler från centrum till Jönköpingsvägen, installerade El-tjänst solceller. Vi utförde även all ny elinstallation på kontoret.

Jönköpingsvägen, Ulricehamn

 

 

Lager och kontor till JPK Bygg

Under våren 2020 arbetade El-tjänst med en nybyggnation av lager och kontor till JPK Bygg på Industrivägen i Ulricehamn. Arbetet startade under vintern och stod klart under sommaren.

Industrivägen, Ulricehamn

 

 

El i nya lägenheter på Höjdgatan

El-tjänst har utfört elarbetena för de bostäder som uppförts på Höjdgatan, mitt i Ulricehamn. Projektet stod klart under våren 2020 och huset rymmer 19 lägenheter i olika storlekar. Föreningen heter BRF Skarpås. Designen och inredningen är modern, vilket även matchas med valen av elprodukter.

Höjdgatan, Ulricehamn

 

 

El till ny stadsdel i Jönköping

Under våren 2019 deltog El-tjänst i ett större arbete i Jönköping. Sommaren 2019 stod 29 bostäder i form av par- och radhus klara i stadsdelen Norrahammar i Jönköping. Norrahammar ligger cirka 10 kilometer sydväst om Jönköping. Stadsdelen är under utbyggnad och utveckling och ska både få nytt torg och nytt centrumhus.

Norrahammar, Jönköping

 

 

Lägenheter i Stadsskogen fick el 2019

El-tjänst ansvarade för elen i ett bygge om 18 lägenheter i nio parhus i Stadsskogen i Ulricehamn. Projektet startade hösten 2018 och var klart hösten 2019. Vi har tidigare varit med och byggt 17 lägenheter i stadsdelen. Det projektet avslutades sommaren 2018. Stadsskogen är ett lugnt och naturnära område med blandad bebyggelse. Stadsskogen ligger i anslutning till friluftsområdet Lassalyckan.

Stadsskogen, Ulricehamn

 

 

 

16 parhus fick el i Borås

Elinstallaton i 16 parhus i naturnära Kypedalen i Borås under 2020. I Brf Jällby Park erbjuds moderna bostäder med låga driftkostnader och god standard. Husen är på fem rum och kök och med en boyta 115 kvadratmeter.

Parhus i Kypedalen i Borås

Vill du också ha hjälp med elinstallationer?